Led Inbouwspots
Led Inbouwspots met grote korting.

Blog ledinbouwspots.nl

Geef je woning meer sfeer met led verlichting .Nu de klimaatverandering steeds meer op de voorgrond komt binnen onze samenleving, wil je wellicht op alle mogelijke manieren bijdragen aan  een solide maatschappij. Led verlichting kan je hierbij helpen. Een gegeven is dat led lampen veel milieuvriendelijker zijn dan de meer traditionele verlichting met gloeilampen. Led verlichting heeft tal van voordelen. Welnu, waarom zou je geen led inbouwspots voor de verfraaiing van de woon- of badkamer gebruiken? Tegenwoordig zijn led inbouwspots in allerlei verschillende modellen verkrijgbaar, zodat je altijd led spotjes zult vinden die aansluiten bij het interieur.

Led Inbouwspots

Meer sfeer met led verlichting in huis.

Led inbouwspots kunnen een gezelliger sfeer in huis brengen. Niettegenstaande men geregeld zegt dat led verlichting een koudere indruk geeft dan bijvoorbeeld de verlichting van gloeilampen, kan je het toch gezellig maken via een opgewekte sfeer. Veel led inbouwspots hebben het voordeel om de kleur van de verlichting te veranderen. Zo kun je op een idyllisch avond kiezen voor een aangepaste kleur verlichting en overdag gewoon een witte kleur nemen. Zo heb je voor iedere situatie een passende kleur verlichting in de woonruimte. Let wel, niet alle inbouwspots hebben dezelfde functie.

Led inbouwspots brengt sfeer in elke woonruimte.

Naast de verschillende sfeerkleuren kan je de led verlichting op tal van verschillende posities in huis gebruiken. Je kan de led  inbouwspots in een kast inbouwen of bijvoorbeeld naar een bepaalde richting sturen als het op het  plafond bevestigd is. De led verlichting stoort daardoor het rechtstreekse zicht niet aangezien je niet voortdurend omhoog kijkt. Toch heb je voldoende licht om je woonkamer met led inbouwspots te verlichten. Dit zijn slechts twee voorbeelden van de toepassing van led verlichting in een woonkamer, er zijn vanzelfsprekend nog tal van andere mogelijkheden om led lampen elders in huis te benutten.
Je kan de plafond led inbouwspots gebruiken voor een basisverlichting als de spots een brede schijnrichting hebben. Kies dus niet voor die kleine led spotjes, maar voor de grotere variant. Die is wat krachtiger, heeft een grotere reflector en geeft veel prettiger licht. Deze lampen zijn dimbaar maar ook richtbaar. Ideaal dus voor de basisverlichting. Er zijn ook led lichtbronnen verkrijgbaar met een scherpe lichthoek en een sterke lichtstraal. Dit model is echter meer geschikt voor een sfeer verlichting. De beide kunnen wel gecombineerd worden. Led verlichting brengt een aantal interessante voordelen met zich mee. Naast het milieuvriendelijke aspect hebben deze lampen meer lichturen en er wordt bijna geen warmte gemaakt.  Een investering waard.